KOTITALOUKSILLE

Pesemme kaikki vesipestävät tekstiilit ja tarjoamme kemiallisen pesun välitystä.

Liinavaatteiden pesu

Liinavaatteiden pesu on hyvin iso tekijä kotona viihtyvyyden kannalta ja siksi liinavaatteiden puhtauteen kannattaa todella kiinnittää huomiota. Liinavaatteet tulisi pestä erillään muusta pyykistä, tarpeeksi korkeassa lämpötilassa ja viimeistellä hyvin siistin sekä mukavan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Liinavaatteiden kuivaus kotioloissa vie usein paljon tilaa ja välillä on myös oikein haluta mukavuutta sekä antaa ammattilaisen hoitaa se minkä se parhaiten osaa. Näin voit keskittyä itse kotona siivoukseen kun liinavaatteet eivät ole tiellä.

Mattopesut ammattitaidolla, alk. 4,80 €/kg

Pesemme matot asiantuntevasti ja huolellisesti. Pesumenetelmänä käytämme konepesua ja tasopesua. Myös mattojen pesuun on mahdollista saada kotinouto ja palautuspalvelu. Suosittelemme mattojen perusteellista pesua kaksi kertaa vuodessa kotitalouksissa ja yrityksissä käytöstä riippuen noin kuukauden välein. Välitämme kemiallista pesua tai emulsiopesua vaativat tai muuten poikkeavat matot pesuun Viiden Tähden Mattohuollolle.

Vuodevaatteiden pesu

Vuodevaatteet suositellaan pestävän muutaman kerran vuodessa käytöstä riippuen. Vuodevaatteille suositellaan 60 asteen pesua. Normaaliin pesukoneeseen ei usein mahdu montaa peittoa kerrallaan, jolloin säästät aikaa ja kuluja kun tuot suuremman määrän petivaatteita pesulaan. Vuodevaatteille saat myös kuljetuspalvelun, kysy tarjous.

Untuvatakit

Untuvatakkien pesussa täytyy olla huolellinen, sillä laadukas takki voi mennä väärin hoidettuna nopeasti käyttökelvottomaksi tai ainakaan se ei tuo parhaita puoliaan esiin likaisena ja hikisenä. Untuva on lämmin ja kevyt materiaali oikein hoidettuna. Untuvatakki kannattaa pestä ainakin kerran vuodessa, kovalla käytöllä olevaa takkia suositellaan pestäväksi useamminkin. Untuvatakki tarvitsee pesukoneessa paljon tilaa, joten usein 7kg perinteinen kotitalouden pesukone ei ole optimaalinen valinta. Pesemme normaalipituiset untuvatakit hintaan 28 €/kpl ja pitkät 35 €/kpl.

Puhelin

016-561313
040-5776585

Sähköposti

posti@kolarinpesula.fi

Käyntiosoite

Teollisuustie 8
95900 KOLARI

Siirry sivun alkuun