YRITYKSILLE

Hotellit ja ravintolat

Hotelleissa tekstiilit ovat usein kovalla kulutuksella ja näin myös usein vailla tehokasta puhdistusta. Meillä on mahdollista pesettää suuriakin määriä vesipestäviä tekstiilejä kerralla, joten kun tulee aika verhojen, mattojen tai petivaatteiden pesulle, ota meihin yhteyttä. Ravintolatekstiilit ovat suuressa roolissa luomassa viihtyisää asiakaskokemusta, joten puhtauteen on todella syytä panostaa. Pesemme pöytäliinat sekä verhot ja tekstiilipäällysteisten huonekalujen ja kokolattiamaton puhdistamiseen voitte vuokrata meiltä tehokkaan tekstiilipesurin. Tekstiilipesurin avulla voitte hoitaa puhdistuksen silloin, kuin se teille parhaiten sopii. Tarjoamme myös nouto ja kuljetuspalvelut yrityksille tekstiilien määrästä riippumatta. Kysy tarjousta, olemme pian yhteydessä.

Kunnan palveluyksiköt

Kunnan yksiköissä puhtaus ja hygieenisyys on suuri lisäarvon tuoja ja haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa viihtyvämpiä julkisia tiloja. Teemme mielellämme tarjouksen julkisten tilojen tekstiilien pesusta sekä voitte vuokrata meiltä myös tekstiilipesuria huonekalujen puhdistamista varten.

Työvaatteiden huolto

Pesemme ja puhdistamme eri alojen työvaatteet joustavalla aikataululla. Näin varmistat työntekijöillesi viihtyvän olon ja tarjoatte asiakkaalle näin myös hyvää asiakaspalvelua. Puhtaat työvaatteet viestivät myös yrityksen ilmettä ja ovat usein myös loistavaa mainosta sekä brändi-ilmettä nostattava elementti.

Matkailuyritykset

Tarjoamme matkailuyrityksille vesipestävien tekstiilien pesua kuten kelkkahaalareiden ja ulkoiluvaatteiden kausihuoltoa. Hoidamme myös liinavaatteiden, vuodevaatteiden ja muiden perussiivouksen yhteydessä puhdistettavien tekstiilien huollon puolestanne. Kysy tarjousta myös kemiallista pesua vaativien tekstiilien välityksestä.

Vuokraamme myös tekstiilipesuria

Huonekalujen ja kiinteiden vesipestävien kalusteiden pesuun vuokraamme laadukasta tekstiilipesuria vuorokausihinnalla. Tekstiilipesurin mukana tulee tehokas pesuaine sekä käyttöohjeet.

Pyydä tarjous, olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Laskutustietomme

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

Verkkoslaskuosoite: 003706019060

OVT-tunnus : 003706019060Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut seuraavaan osoitteeseen:

Kolarin Pesula Ky (OpusCapita skannauspalvelu)  

PL 33958  

00062 LASKUTUS 

Puhelin

016-561313
040-5776585

Sähköposti

posti@kolarinpesula.fi

Käyntiosoite

Teollisuustie 8
95900 KOLARI

Siirry sivun alkuun