MÖKKILÄISILLE

Kolarin pesula on luotettava kumppani mökkien omistajille, sekä takaa sujuvan mökkiloman myös mökkien vuokraajille.
 Kuljetuspalvelumme Ylläksen alueella sesonkiaikoina päivittäin, muuna aikana 2-3 kertaa viikossa.
Kuljetus sisältyy hintaan, mikäli aikataulumme sopivat sinulle.

Mökkien omistajat

Omistatko mökin Yllästunturin alueelta ja vuokraat sitä majoittujille ympäri vuoden? Puhtaus tuo asiakkaalle lisäarvoa ja saa asiakkaan viihtymään, joka taas vaikuttaa tulevaan ostokäyttäytymiseen. Hyvin huolletut majoituskohteet ovat kiinnostavia ja saavat vuokraajat aktivoitumaan.

Tarjoamme mökkien omistajille kausihuoltopalvelua, joka kattaa mattojen ja vuodevaatteiden noudon, pesun ja palauttamisen sovittuna ajankohtana vuokrakauden päättyessä tai asiakkaan toivomalla rytmillä

Meiltä voit vuokrata myös liinavaatepaketteja, joka helpottaa asiakkaan ostamista ja toisaalta antaa omistajalle mahdollisuuden tarjota kattavampaa pakettia. Ennen asukkaan saapumista toimitamme mökille sovitun määrän liinavaatepaketteja. Liinavaatepaketti sisältää petivaatteet, lakanat sekä pyyhkeet. Asiakkaan luovutettua majoituskohde noudamme käytetyt liinavaatteet, pesemme ne ja toimitamme seuraavan asiakkaan liinavaatepaketit.

Noudamme ja tuomme pestävät tekstiilit sovitusti Yllästunturin alueella. Liinavaatevuokrauksen hintaan sisältyy kuljetuspalvelu, muihin tekstiileihin ja mattoihin pyydä tarjous.

Mökin vuokraajat

Unohtuiko liinavaatteet kotiin eikä majoituspaikalta ole mahdollista saada liinavaatteita? Haluatko vähentää matkatavaroidesi painoa ja määrää? Haluatko jättää liinavaatteet kotiin ja saapua mökille ilman huolta siitä, että jotain oleellista jäi puuttumaan?
Vuokraa meiltä liinavaatepaketit koko lomasi ajaksi.

Liinavaatevuokra 18,00 €/setti. Setti sisältää pyyhkeet sekä lakanan, pussilakanan ja tyynyliinan 80cm leveään sänkyyn.

Tuomme liinavaatepaketit sovittuun osoitteeseen ja noudamme ne sieltä lomanne päätteeksi. Teidän ei tarvitse huolehtia kuin maksusta, joka hoituu kätevästi laskulla.

Liinavaatevuokraus

Esimerkkihinta mökin omistajalle

Mökin omistaja, pyydät tarjouksen kausihuollosta kolmeen mökkiin Yllästunturin alueelle. Haluat, että pesemme kolmen mökin peitot, tyynyt, verhot ja matot kevätsesongin päättyessä sekä loka-marraskuun vaihteessa ennen talvisesongin alkua. Teemme tarjouksen, josta näet hinnat eriteltynä selkeästi. Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme laskutuksesta sekä avainten toimituksesta ja sovimme tarkat päivämäärät kausihuollolle. Näin voit hyvillä mielin vuokrata viihtyisää ja puhdasta mökkiäsi huolehtimatta tekstiilien kausihuollosta.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme

Puhelin

016-561313
040-5776585

Sähköposti

posti@kolarinpesula.fi

Käyntiosoite

Teollisuustie 8
95900 KOLARI

Siirry sivun alkuun